top of page

Louna Hosia 
Soolo

Louna Hosia esiintyy myös yksin. 
Vuonna 2023 on tulossa ensi-iltaan teos 'KANTO'. 

KANTO

Hosia on tilannut säveltäjä Riikka Talvitieltä sooloselloteoksen, jonka ympärille rakentuu soolokonserttiohjelma. KANTO-ohjelma muodostuu varhaisimmasta italialaisesta ja tuoreimmasta suomalaisesta soolosellomusiikista ja rakentuu musiikillisista ja äänellisistä luontoaiheisista episodeista kokonaisuudeksi. Varhaisen barokkimusiikin puhuttelevuus ja nykymusiikin kuulaus sulautuvat toisiinsa kiinnostaviksi kontrasteiksi ja synteeseiksi. Luonnon äänet kaikuvat ja heijastuvat ohjelmassa sävelien lisäksi Olli Oinaan ylistetyissä valokuvissa.

 

Sävellys: Riikka Talvitie, Olli Virtaperko, Domenico Gabrielli

Valokuvat: Olli Oinas: Mustavalkoisia luontokuvia teoksesta Occideia (2019)

IMG_20220702_174035.jpg

LOUNA HOSIA SEUTUSELLISTI

Suomalainen barokkiorkesteri

Helsingin kaupungin aluehanke 2022–2024, koillinen alue.

 

Seutusellistinä Hosia jatkaa Suomalaisen barokkiorkesterin jäsenenä Helsingin kaupungin aluehankkeen 3-vuotisen Kaarelan kauden jälkeen Helsingin koillisella alueella (Puistola, Tapanila, Tapulikaupunki, Siltamäki, Suutarila). Orkesterin ajatuksena on mahdollistaa altistuminen kulttuurille tasa-arvoisesti ja saavutettavasti ja toimia alueella kannustaen harrastustoimintaan ja samalla tavoittaen uusia yleisöjä.

Seutusellisti altistaa alueen asukkaita ja toimijoita barokkimusiikille ja eläville esityksille lyhyissä musiikkituokioissa niin kaduilla, kirjastoissa, päiväkodeissa, ruokakaupoissa kuin asukastiloissa yksin tai parin kanssa. 

Merihakatuulee2_comp_small.jpg
bottom of page